• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Nieuwe workshop ‘Koken voor mannen’

1024 682 Stichting De Welle

Maandagavond rond 18.30 uur komt er een heerlijke geur uit de keuken van de Kluinveenschool. Vijf mannen staan in pannen te roeren en maken onder leiding van vrijwilliger Maria Muller een heerlijk en gezond hoofdgerecht. Vandaag op het menu: aardappelpuree, broccoli en vis met een korstje. Uiteraard zijn alle ingrediënten vers en worden er geen pakjes of zakjes gebruikt. Elk gerecht wordt stap voor stap bereid. Dankzij de tips van Maria leren de deelnemers allerlei nieuwe kneepjes van het vak. Want aardappels koken is wellicht bekend, maar hoe zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk vitamines in blijven zitten? En hoe plan je alles zo, dat alle gerechten tegelijkertijd én nog warm op tafel staan?

In januari start er een nieuwe kookworkshop voor mannen zonder kookervaring of die beter willen leren koken. De lessen zijn op 8, 15 en 22 januari en worden gegeven in de Kluinveenschool. De kosten bedragen € 40,00, inclusief een receptenboekje. Uiteraard worden de gerechten ook gezamenlijk opgegeten. Er is ruimte voor zes deelnemers, dus aarzel niet en geef u op! Het is leuk, leerzaam en bovendien gezellig!

Wilt u meer weten over deze cursus of wilt u zich opgeven? Neem dan contact op met Kitty van der Steege, telefoon 0546-571693 of via e-mail: k.vdsteege@stichtingdewelle.nl.