• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Op bezoek bij de officiële opening van Twente Decadente

Stichting De Welle

Vanmiddag waren wij aanwezig bij de opening van Twente Decadente (chocolaterie van React Twente) op het terrein van Krönnenzommer.

Na een hartelijke ontvangst in een van de zalen van ZorgAccent werden er mooie woorden gesproken over de medewerkers die bij dit prachtige project betrokken waren. Irma de Ruiter, directeur van React Twente is een van de initiatiefnemers om een chocolaterie te realiseren.

Daarna werd de officiële openingshandeling verricht door wethouder Anja van den Dolder. Met een hamer mocht ze een grote bol van chocolade open slaan waarin de sleutel van de chocolaterie verborgen zat.

Vervolgens kregen alle genodigden een rondleiding door de chocolaterie. Er werd uitleg gegeven over hoe de chocolade werd gemaakt en ook tijdens de rondleiding konden we zien hoe de chocolade z’n vorm kreeg. Uiteraard mocht er ook geproefd worden. Er is een winkel waar je van alles kunt kopen en ook kun je lekker van de chocolade genieten in de ‘lunchroom’. Een echte aanwinst voor Hellendoorn.

Wij wensen React Twente heel veel succes met deze nieuwe onderneming!