• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Open huis en opening wijkgebouw ’n Kadiek

Stichting De Welle

Op zaterdag 29 augustus van 13.30 tot 16.00 uur houdt Dorpshuis ’n Kadiek samen met de dagbesteding Uit en Thuis van ZorgAccent een open huis. Om 14.00 uur vindt de officiële openingshandeling plaats door gebiedswethouder Jelle Beintema van de gemeente Hellendoorn en een cliënt van de dagbesteding. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de verbouwing te bekijken en te zien waar de cliënten van de dagbesteding 3 keer per week vertoeven.

Er wordt die middag in en rondom ’n Kadiek een grote informatiemarkt opgezet met diensten en producten op het gebied van zorg en welzijn. Aanwezig zijn o.a.; Maaltijdservice ’n TIP, Boodschappen aan huis van Lekker Makkelijk, Thuiskapper en thuis pedicure, hulp bij uw administratie, vervoersdiensten, de Eschrand, Tjoeke tjoek boerderij etc. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een springkussen en een ballonnenclown. Jongeren tussen 12-16 jaar kunnen hun creativiteit kwijt in een graffitiworkshop, geleid door jongerenwerkers van Stichting De Welle. Ook zijn zij met de sportmobiel aanwezig. Aanmelden voor de graffitiworkshop kan via Bas Evers: b.evers@stichtingdewelle.nl. Workshopronde 1 van 13.45 tot 14.45 uur. Workshopronde 2 van 15.00 tot 16.00 uur (maximum aantal deelnemers per workshop is 20).

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst, zodat we met elkaar de verbinding kunnen zoeken om de zorg en het welzijn voor de bewoners van Daarle en omstreken te verbeteren