• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Oproep speelgoed Sinterklaasfeest vluchtelingen en andere minima

1024 649 Stichting De Welle

Ieder jaar geeft Sinterklaas een mooi feest voor minima- en vluchtelingenkinderen uit de gemeente Hellendoorn, zodat ook zij kunnen meegenieten. De tijden in deze coronaperiode zijn nog spannend en onzeker. De Sint en zijn pieten denken diep na hoe ze veilig naar Nederland kunnen komen, maar hebben ondertussen de commissie Help Sint helpen gevraagd om hem wederom te assisteren bij het organiseren van een Sinterklaasmoment voor deze kinderen. Deze sintcommissie roept de hulp in van iedereen die het sinterklaasfeest voor deze kinderen een warm hart toedraagt!

Wat is er nodig om het Sinterklaasfeest voor vluchtelingen en andere minima te doen slagen?

  1. Een financiële bijdrage is heel welkom! Alle beetjes helpen. Dit kan overgemaakt worden op: Rekeningnummer: NL18RABO 0120904411, St. De Welle t.n.v. Help Sint helpen
  2. Nieuw – of zo goed als nieuw – speelgoed. Ligt er nog van dergelijk speelgoed ongebruikt in de kast? Denk dan aan dit goede doel!

Aan welke voorwaarden dient het speelgoed te voldoen?

– De spelletjes en puzzels zijn compleet. Dozen en het speelgoed zelf zijn niet beschadigd, het wordt immers namens de Sint geschonken.

– Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. We willen benadrukken dat het echt alleen nieuw of zo goed als nieuw speelgoed of knutselmateriaal moet zijn.

– Knuffels, kleding, beschadigd speelgoed/sterk beschadigde verpakking of speelgoed waar batterijen bij nodig zijn, worden niet ingenomen.

– Wilt u speelgoed aanbieden? Dat kan door vóór 6 november a.s. een mailtje te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende mailadres: trefpuntminima@hotmail.com. De sintcommissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel dan met het Trefpunt Minima via 06-10633846.