• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

POWER workshops

Stichting De Welle

Wat wil ik? Wat kan ik? Wat geeft mij energie? Waarvoor wil ik mij inzetten? Hoe wil ik mij ontwikkelen?  In het najaar start De Welle Wierden met POWER cursus. POWER speelt in op de veranderende situatie van senioren. Kinderen de deur uit, klaar met werken, behoefte aan meer zinvolle contacten, waar kan ik mijn energie in kwijt…

 

POWER is voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei. Door veranderende omstandigheden is er behoefte aan bezinning op interesses en mogelijkheden, POWER biedt deze mogelijkheid. POWER is een project voor senioren die elkaar willen inspireren en geïnspireerd willen raken. Of je nu 55, 65 of 80 bent, leeftijd is niet belangrijk. Positief invulling geven aan het ouder worden, dat is de kern.

 

In de zes workshops komen verschillende thema’s aan bod. Tijdens de cursus wisselen deelnemers ervaringen en ideeën uit en werkt ieder aan plannen voor de toekomst. De cursus start op 15 februari 2018. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Marianne Pekkeriet, via m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl of 0546-571693.