Programma Mooi Meegenomen juni

Stichting De Welle

Mooi Meegenomen (programma maand juni)

Bent u (tijdelijk) aan huis gebonden? Vindt u het lastig om daardoor de wekelijkse boodschappen te doen? Of wilt u er gewoon een keertje tussenuit? Mooi Meegenomen biedt die mogelijkheid! Hieronder vindt u het programma voor de maand juni!

Dinsdag 6 juni, Albert Heijn Hellendoorn

Woensdag 7 juni, Goors Smartlappenkoor in Kronnenzommer

Vrijdag 9 juni, Lekker rondsnuffelen bij Tuincentrum Oosterik

Dinsdag 13 juni, Nijverdal op

Woensdag 14 juni, Vanuit de huifkar genieten van de Sallandse Heuvelrug

Donderdag 15 juni, Cottonville bigband, concert onder de trap

Dinsdag 20 juni, Albert Heijn Hellendoorn

Donderdag 22 juni, Verrassingstocht met rondvaart in Giethoorn (eigen lunch mee)

Dinsdag 27 juni, Nijverdal op

Donderdag 29 juni, Werelds Tafelen

Opgave is mogelijk vanaf 31 mei. U kunt zich aanmelden bij HellendoornDoet! van Stichting De Welle (op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen) via telefoonnummer 0548-638800. Wilt u iedere maand vrijblijvend het programma van de Mooi Meegenomen bus thuis ontvangen? Laat het ons dan weten! Heeft u zelf een idee voor een uitje niet al te ver uit de regio, dan kunt u dit ook bij ons aangeven.