• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Ruim 20 deelnemers maken kennis met Tennis en Bowls

Stichting De Welle

Als vervolg op het Plan Fijn Leven organiseerde Stichting De Welle een beweegmiddag voor actieve senioren (65-78 jaar) uit de gemeente Wierden.

Enthousiaste vrijwilligers van TV Wierden en Bowlsclub Stouw-end verzorgden het actieve gedeelte van deze middag. Zij lieten de deelnemers in een half uur de basis van tennis en bowls ervaren. Dankzij de Albert Heijn in Wierden konden de aanwezigen in de pauze genieten van een gezonde snack. Naast het actieve gedeelte luisterden de aanwezigen ook naar een informatieve lezing over de positieve effecten van bewegen. Zowel voor de vitaliteit van lichaam en geest is bewegen erg belangrijk, zo vertelde Kitty van der Steege (beweeg- en lijfstijlcoach van Stichting De Welle). Stilzitten vermijden waar het kan, was het motto.

Bent u ook benieuwd hoe het is om een tennisracket in de hand te hebben of wilt u kennismaken met de wat onbekendere activiteit Bowls? TV Wierden en Bowlsclub Stouw-end hebben een aantrekkelijke actie voor u! TV Wierden start dit voorjaar met de actie: maak kennis met tennis. Hierbij krijgt u 5 tennislessen en een zomerpas waarmee u gedurende de zomermaanden onbeperkt kunt tennissen voor maar €75,-. Meer informatie bij Robin Schildwacht (06-51339512). Bowlsclub Stouw-end nodigt iedereen uit om vier trainingen gratis mee te spelen. Meer informatie bij Jan ten Voorde (0546-578188).

Wilt u graag meer bewegen, maar twijfelt u over een activiteit die bij u past? Neem dan contact op met Stichting De Welle. Al het sport- en beweegaanbod uit de gemeente Wierden staat in de beweeggids. Samen met de beweeg- en leefstijlcoach kijken we welke activiteiten voor u het meest geschikt zijn.

Rond de zomer vindt er een nieuwe informatieve beweegactiviteit plaats. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Geef het door aan Kitty van der Steege (k.vdsteege@stichtingdewelle.nl of 0546-571693) of volg ons op Facebook!