• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Samen koken op de Beatrixschool

Stichting De Welle

Wilt u samen met leerlingen van groep 8 gezellig samen koken en eten? Vanaf donderdag 17 maart bent u van harte welkom op de Prinses Beatrixschool , Trompweg  in Nijverdal.

Stichting De Welle en de Prinses Beatrixschool werken samen in het kader van het project ‘Wij(k) lekker fit!?’ Met dit project wordt een gezonde leefstijl onder alle leeftijden in de gemeente Hellendoorn gestimuleerd. De Prinses Beatrixschool wil de school openstellen voor activiteiten in de buurt én ze willen hun leerlingen iets bij brengen op het gebied van gezonde voeding en koken. Dus een samenwerking ligt voor de hand.

Vanaf 17 maart gaat er wekelijks samen gekookt worden door leerlingen én buurtbewoners onder leiding van een enthousiaste en deskundige begeleiding van mw. Caroline Kamphuis.

Deze kookworkshops zullen wekelijks plaatsvinden op de donderdagmiddag van 12.15 – 14.00 uur.

Naderhand wordt er natuurlijk samen gezellig gegeten. Wilt u mee koken en eten? Meld u dan aan bij Stichting De Welle : 0548 – 638 810, Rietje Klei. De kosten bedragen  €2,- per persoon per keer. Kennis met betrekking tot koken en bakken is niet nodig.