• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Samen lunchen in het Oosterhoes – komt u ook?

1024 768 Stichting De Welle

Vindt u het leuk om nieuwe mensen uit de buurt te ontmoeten? Kom dan eens mee-eten tijdens de lunch in het Oosterhoes. Iedere week zorgt slager Berend Hoff voor een verse en gezonde driegangen lunch, bestaande uit een voor-, hoofd en nagerecht. De vrijwillige gastvrouwen zorgen voor een gezellige sfeer en een prima bediening.
Iedere derde donderdag van de maand inspireert slager Hoff zijn menu op een thema.  Iedereen is welkom! De lunch start om 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur). Kosten zijn € 8,50 per persoon.

17 januari –  Winter
Piet Paulusma heeft het voorspeld; we krijgen een strenge winter. In de maand december is het kwik vaak boven nul gebleven, dus dan zal het in januari vast wel echt winter worden toch? We nemen het zekere voor het onzekere en zetten de maandelijkse  buurtlunch in het teken van de winter. Wanneer het buiten koud wordt, is het tijd voor stevige groenten zoals pastinaak, pompoen, bieten, spruitjes, wortel, witlof en kool…  Welke ingrediënten de slager gaat gebruiken en wat hij precies gaat koken, is nog een verrassing.

Reserveren voor de buurtlunch is noodzakelijk en is mogelijk tot en met 14 januari. Neem hiervoor contact op met Stichting De Welle. Eventuele dieetwensen of vervoersproblemen kunt u doorgeven.
Mocht het weer echt winters worden en durft u de deur niet uit? Wellicht is de vervoersdienst van Maatwerk dan iets voor u? Tegen een kleine vergoeding, rijdt een vrijwillige chauffeur u naar een activiteit of afspraak toe.

Contact opnemen met Stichting De Welle kan telefonisch 0546-571693 of via de e-mail maatwerkwierden@stichtingdewelle.nl