• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Mix ’n Match – Samen eten met kerst!

1024 683 Stichting De Welle

LET OP: VANAF WOENSDAGMIDDAG 9 DECEMBER IS ONLINE AANMELDEN VIA DEZE PAGINA MOGELIJK! 

Samen smaakt alles beter. En vooral met kerst is gezelschap meer dan welkom! Hoe leuk is het om samen met een andere alleenstaande te genieten van een heerlijk driegangen kerstdiner? De Welle slaat hiervoor samen met lokale horecaondernemers in Nijverdal (Grandcafé ToiToi), Wierden (Gasterij de Oale Marckt) en Enter (café en zalencentrum De Kröl) de handen ineen voor deze speciale kerstactie:

Mix ‘n Match – Samen eten met kerst!

Nieuwe ontmoetingen of aanhalen van oude vriendschapsbanden
Mensen van alle leeftijden die alleen zijn met kerstavond en deze het liefste in gezelschap vieren, kunnen van deze speciale actie gebruikmaken! Als je openstaat voor nieuwe ontmoetingen met andere alleenstaanden en graag wilt genieten van een heerlijk kerstdiner aan huis, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Dan kijkt De Welle bij het bepalen van een geschikte ‘match’ naar leeftijd en geslacht (mannen worden bij mannen uitgenodigd en vrouwen bij vrouwen, om verkeerde verwachtingen te voorkomen). Het is dus een verrassing met wie je gaat dineren. Bij jou thuis of bij de ander? Jij mag kiezen! Het is ook mogelijk om oude vriendschapsbanden opnieuw aan te halen. Je kunt op het aanmeldformulier aangeven wie je hiervoor wilt uitnodigen. De horeca zorgt voor een heerlijk diner, aan huis bezorgd!

Aanmelden?
Meld je vóór 17 december 2020 aan. Dit kan online via onderstaande button of bij de receptie van De Welle. Na aanmelding kun je direct betalen. Na betaling ben je gegarandeerd van een driegangen kerstdiner én gezelschap op kerstavond. De kosten bedragen €24,95 per persoon, vooraf te betalen bij inlevering van het formulier (via pin) of online bij aanmelding via de website. Iedere deelnemer meldt zich persoonlijk aan en betaalt voor zichzelf. Degenen die zich het eerst aanmelden ontvangen bovendien een gratis sfeerpakket (zolang de voorraad strekt).

Belangrijk!
Met deze aanmelding geef je De Welle toestemming om jouw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) uit te wisselen met degene die bij je thuis komt eten/waar jij gaat eten en de bezorger van het kerstdiner. Zo kunnen jullie vooraf contact opnemen, mocht dat nodig zijn.

Geen eigen vervoer?
Neem dan contact op met HellendoornDoet! / AutoMaatje, bereikbaar op maandag en donderdag van 9.00-10.30 uur, tel. 0548-638800 (www.stichtingdewelle.nl/doelgroepen/senioren/automaatje).

Geen behoefte aan verbinding, maar wel een kerstdiner bestellen? Dat kan rechtstreeks bij de betreffende horecaondernemer. Neem bij overige vragen over Mix ‘n Match contact op met De Welle, telefoon 0548-638810 of 0546-571693 of stuur een e-mail naar info@stichtingdewelle.nl.

Deze actie in de gemeente Hellendoorn wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Nijverdal, Albert Heijn Rob Loomans, Rabo Clubsupport en Stichting Ondersteuning Senioren Hellendoorn-Nijverdal.  

Deze actie in de gemeente Wierden wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotary Wierden en de gemeente Wierden.