• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Sinterklaasmiddag

1024 768 Stichting De Welle

Voor de tiende keer werd er dit jaar een Sinterklaasmiddag georganiseerd voor kinderen uit vluchtelingen- en minimagezinnen. Op vrijdagmiddag 23 november kwamen zo’n 65 kinderen met hun ouders naar het Centrum. Daar konden zij, samen met een aantal Pieten gezellig spelen, kleuren of zich laten schminken. Samen met de accordeoniste José en de Hoofdpiet werden door de kinderen mooie sinterklaasliedjes gezongen.

Tegen vier uur kwam de bus van de Handicamp voorrijden, met daarin Sinterklaas en nog meer Pieten. Sinterklaas maakte een praatje met de kinderen en de kinderen mochten een liedje voor Sinterklaas zingen.  Echt spannend werd het toen de Pieten alle cadeautjes binnenbrachten, en ook daarna, toen Sinterklaas aan ieder kind een grote tas met pakjes kon geven.  Wat een feest, iedereen was er superblij mee.

Dit Sinterklaasfeest werd mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke Diaconieën en Caritas Nijverdal/Hellendoorn, Trefpunt Minima,  Bakker Nieuwenhuis, St. Handicamp,  H.Hartstrastichting, Rotary Nijverdal/Hellendoorn, het Centrum Nijverdal,  VluchtelingenWerk Nijverdal/Hellendoorn.     Ook mocht de sintcommisie  veel giften in de vorm van financiën, maar ook vooral veel speelgoed,  van andere bedrijven en particulieren in ontvangst nemen.  De sintcommissie wil alle gulle gevers en vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun gift en inzet: dankzij hen kon dit geweldige Sinterklaasfeest voor minima- en vluchtelingenkinderen worden georganiseerd.