• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Smovey wandelen

Stichting De Welle

Speelt u al langer met het idee om te gaan wandelen? Adviseert uw huisarts u om aan uw gezondheid te werken? Wilt u graag nieuwe mensen leren kennen in een gezonde omgeving?

Dan is Smovey wandelen iets voor u! In de maand februari kunt u gebruikmaken van het aanbod om 4 introductielessen voor maar €10,- euro te volgen.  

De Smovey is een ringzwaai-systeem met als effect dat spieren, zenuwen en weefsels geprikkeld worden tijdens het wandelen. Trainer Ellen van de Lande gaat met u aan de slag om de techniek van het Smovey wandelen op een juiste manier aan te leren. Samen werken wij aan uw houding en conditie. Uw hele lichaam wordt geactiveerd en na een aantal lessen voelt u al een duidelijke gezondheidsverbetering.

Het afgelopen jaar zijn meerdere mensen uit Enter u al voorgegaan om de lessen van Smovey wandelen te volgen. Dit succes krijgt de komende maanden een vervolg. Bij Smovey wandelen speelt leeftijd geen enkele rol. Iedereen kan meedoen.

Wanneer: elke donderdagmorgen

Tijd: van 10.00 – 11.00 uur (na afloop; koffie drinken)

In de winter bevindt deze activiteit zich in sporthal de Zomp en in het voorjaar wordt er buiten gewandeld. De kosten zijn  €3,- per les, inclusief koffie/thee en materialen. Instromen is op ieder moment mogelijk. Alleen in februari kan er gebruik worden gemaakt van het speciale introductieaanbod.

Contactgegevens:

Ellen van de Lande

06-51968217

E-mail: 053ellen@gmail.com

Allround wandelsportinstructeur / voedingsconsulent

www.ellenvandelande.nl