• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Sportbuurtwerk organiseert Pre Party Koningsspelen voor de jeugd

Stichting De Welle

In de voorjaarsvakantie organiseert het sportbuurtwerk van De Welle een sportieve middag in de gemeente Wierden. Basisschoolkinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar kunnen vrijblijvend langskomen tussen 13.00-16.30 uur om mee te doen aan een aantal spectaculaire activiteiten die ook tijdens de Koningsspelen worden aangeboden. Deelname aan deze middag is geheel gratis.

In de voorjaarsvakantie zal er op dinsdag 23 februari in sporthal N ’Dikken in Wierden een groot sportfestijn voor de jeugd georganiseerd worden door het sportbuurtwerk van De Welle. Tijdens deze middag zal er een activiteitenprogramma samengesteld zijn dat gericht is op het uitdagende sportprogramma van de Koningsspelen. Deze middag zal een aantal spectaculaire activiteiten bevatten, die je met en tegen je vriend en/of vriendinnen kunt uitoefenen.

Jij wilt toch goed voorbereid zijn op de Koningsspelen die eraan zitten te komen?! Nodig dan  je vrienden en/of vriendinnen uit om op dinsdagmiddag 24 februari mee te doen. Zorg dat je dan wel op tijd aanwezig bent i.v.m. starttijden van de diverse activiteiten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Zink, sportbuurtwerker Stichting De Welle gemeente Wierden, tel. 06-46540025, m.zink@stichtingdewelle.nl.