• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Sportief 2015

Stichting De Welle

Nu het nieuwe jaar is begonnen, wordt het weer tijd om alle kerstdiners en oliebollen er weer af te sporten. Meer sporten/bewegen staat bijna ieder jaar in de top 3 van goede voornemens. En zeg nou zelf: wie wil er nou fit en gezond het jaar door gaan? Daarom hopen wij ook dit jaar bij te kunnen dragen aan een sportief jaar vol uitdagingen.

Het sportbuurtwerk in de gemeente Wierden kan tevreden terugkijken op een geslaagd en sportief jaar. Een greep uit de activiteiten die we hebben gedaan zijn: naschoolse sportactiviteiten, freerunning, circus, (s)Cool on wheels, sportdagen, KidsMudRun, buitenspeeldag en de sportmobiel. Ook komend jaar gaan we deze activiteiten weer organiseren.

Afgelopen jaar is ook de aftrap gegeven voor de website www.activity4kids.nl. Ruim 40 kinderen hebben zich aangemeld voor kennismakingslessen bij verschillende verenigingen. Vanaf deze maand zal er een nieuw aanbod op de website komen te staan voor het komende jaar. Zo hopen wij nog meer kinderen vrijblijvend kennis te laten maken met leuke en uitdagende sporten. Heeft uw zoon of dochter altijd al een sport willen uitproberen? Dan is dit uw kans. Aan de lessen zit geen lidmaatschap verbonden, dus uw kind kan zoveel sporten doen als hij/zij wil.

Een ander groot evenement dat dit jaar op de planning staat zijn de koningsspelen. Deze sportdag zal georganiseerd worden voor de leerlingen van groep 5t/m 8 van basisscholen uit Wierden en Enter. Het belooft nu al een heel spektakel te worden. Ook voor verenigingen en scholen zal er een aanbod worden gedaan. Zo zal er ook dit jaar een netwerkbijeenkomst georganiseerd worden.

Voor vragen, opmerkingen of ideeën kunt u terecht bij Marissa Posthuma (m.posthuma@stichtingdewelle.nl) of Michel Zink (m.zink@stichtingdewelle.nl). Wij hopen er samen met jullie opnieuw een sportief jaar van te maken.