• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Sportinstuif Enter: groot succes!

Stichting De Welle

Op vrijdag 3 november heeft er een succesvolle sportinstuif plaatsgevonden in sporthal de Zomp in Enter. Het SportbuurtwerkWierden van Stichting De Welle organiseerde deze instuif om basisschoolleerlingen de mogelijkheid te geven om te sporten. Vanaf 15.15 uur waren er ruim 80 Enterse kinderen aanwezig die enthousiast deelnamen aan de diverse sportactiviteiten. Zo kon er gesprongen worden op de trampoline, hingen de touwen en ringen klaar om in te zwaaien en was er ruimte voor een potje voetbal, basketbal, korfbal of badminton. Ook was er voldoende vrije ruimte om eigen initiatieven uit te proberen. 

Het SportBuurtwerk Wierden van Stichting De Welle is zeer tevreden over het verloop van deze activiteit. Bart Benneker van De Welle: “Wij bieden de kinderen de ruimte en de faciliteiten om te bewegen/sporten. Mooi om te zien dat er in deze hoeveelheid gebruik van gemaakt wordt. Naast het aspect bewegen, komt ook het sociale aspect om de hoek kijken. Zo hechten wij veel waarde aan de omgang met elkaar. Alleen al het delen van materiaal is een belangrijk leermoment voor de kinderen. Dit verliep fantastisch! Neem daarbij de positieve reacties van de aanwezige kinderen en ouders! Dan is voor de organisatie maar één conclusie mogelijk: groot succes!”

De sportinstuif wordt tot medio december 2017 aan de jeugd uit Enter e.o. aangeboden. De verwachting is dat de komende weken nog meer kinderen de weg naar de sporthal weten te vinden.
Zeker als komende vrijdag een speciale workshop ‘freestyle voetbal’’ op het programma staat! Twee balkunstenaars van Lets Play Panna zullen deze les verzorgen en dagen jou bij deze uit voor een potje ‘panna’!

De kosten voor de sportinstuif bedragen €1,-. Wil jij komende vrijdag deelnemen aan de workshop

‘freestyle voetbal’? Dan bedragen de kosten €1,50.

Volg jij het SportBuurtwerk Wierden van Stichting De Welle al op Facebook? https://www.facebook.com/stichtingdewellesportbuurtwerk/
Blijf op de hoogte van alle (sport) activiteiten! Klik snel op: vind ik leuk!