• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Sportinstuif voor jeugd in voorjaarsvakantie

Stichting De Welle

In de voorjaarsvakantie organiseert het sportbuurtwerk van De Welle een sportieve middag in de gemeente Hellendoorn. Basisschoolkinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar kunnen vrijblijvend langskomen tussen 13.00-16.00 uur om mee te doen aan een aantal spectaculaire activiteiten. Deelname aan deze middag bedraagt €1,- per kind.

Deze sportinstuif vindt plaats op vrijdag 27 februari in sporthal de Kruidenwijk (Kuperserf 43) in Nijverdal en wordt in samenwerking met de opleiding SDV van scholengemeenschap Reggesteyn opgezet. Tijdens deze middag zal er een uitdagend activiteitenprogramma voor de jeugd zijn samengesteld. Free running, volleybal, basketbal, voetbal en nog veel meer leuke bewegingsactiviteiten!

Nodig je vrienden en/of vriendinnen uit om op vrijdagmiddag 27 februari gezellig mee te doen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent i.v.m. starttijden van de diverse workshops (free running en volleybal).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Zink, sportbuurtwerker Stichting De Welle gemeente Hellendoorn, tel. 06-46540025, m.zink@stichtingdewelle.nl.