• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Sportmiddagen voor Enterse jeugd

Stichting De Welle

In navolging van het grote succes eerdere jaren, start het sportbuurtwerk van Stichting De Welle ook dit jaar weer met de sportmiddagen in Enter. Vanaf vrijdag 16 oktober t/m 18 maart februari kan de jeugd uit groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs van 15.30 – 17.00 langskomen in sporthal De Zomp in Enter om gratis te komen sporten.

Het sportbuurtwerk probeert wekelijks in samenwerking met sportverenigingen een gevarieerd programma neer te zetten, zodat er voor ieder wat wils is. Doel hiervan is om de jeugd in beweging te houden en kennis te laten maken met verschillende leuke en uitdagende sporten. Tijdens de schoolvakanties zal het sportbuurtwerk uitpakken met verschillende activiteiten in sporthal De Zomp. Op de facebookpagina van het sportbuurtwerk kun je het volledige overzicht van de activiteiten vinden. Hou onze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die we organiseren.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting De Welle, sportbuurtwerker Marissa Posthuma, m.posthuma@stichtingdewelle.nl, tel. 06 – 31165091.