• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Sportmiddagen voor jeugd Wierden en Enter

Stichting De Welle

In navolging van het grote succes eerdere jaren start het sportbuurtwerk van Stichting De Welle ook dit jaar weer met de sportmiddagen in Enter. Van vrijdag 24 oktober tot en met 13 februari kan de jeugd uit groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs van 15.30 – 17.15 uur langskomen in sporthal De Zomp in Enter om gratis te komen sporten.

Nieuw dit jaar is de sportinstuif in Wierden. Vanaf 24 oktober kan ook jeugd uit Wierden op vrijdagmiddag van 15.30 – 17.15 uur komen sporten in tennishal de Stouwe. Het sportbuurtwerk probeert op beide locaties wekelijks een gevarieerd programma neer te zetten, zodat er voor ieder wat wils is. Doel hiervan is om de jeugd in beweging te houden en kennis te laten maken met verschillende leuke en uitdagende sporten.

Tijdens de schoolvakanties pakt het sportbuurtwerk uit met verschillende activiteiten in zowel sporthal De Zomp als in tennishal de Stouwe. Zo zal in de kerstvakantie ‘sporten met een beperking’ plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op www.activity4kids.nl en www.wejongeren.nl

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting De Welle, sportbuurtwerker Michel Zink, m.zink@stichtingdewelle.nl, tel. 06- 46540025.