• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Start activiteiten Noaberhuus in maart!

Stichting De Welle

Begin maart worden er activiteiten gestart in het (vernieuwde) Noaberhuus in Hellendoorn.  Op onderstaande dagdelen vinden er diverse activiteiten plaats onder leiding van  één of meerdere vrijwilligers.  Mist u een activiteit en wilt u dit graag georganiseerd zien of wilt u daar zelf wat in betekenen, neem dan contact op.

Dagdeel Tijdstip: Activiteit:
Dinsdagmiddag 14.00 tot 16.00 uur Creatief (schilderen, kaarten maken etc.). € 5,-
Woensdagmiddag 14.00 tot 16.00 uur Kaarten en/of rummikub                             € 3,-
Donderdagochtend 9.00 tot 11.30 uur Bloemschikken                                                 € 6,50

Prijzen zijn inclusief koffie/thee en materialen.

Het Noaberhuus wordt intensief onder handen genomen. Een aantal ruimtes, waar een huiselijke sfeer heerst,  is al helemaal klaar om in gebruik genomen te worden. Ook zijn de ruimtes van alle gemakken voorzien en kunnen minder- en invaliden gebruik maken van het Noaberhuus. Beheerder Henk Veltmaat is dan ook erg druk bezig om alles in goede banen te leiden. Iets wat hem erg goed af gaat. Het eerste resultaat mag er dan ook wezen. Kom gerust langs (op één van de middagen) om een kijkje te nemen.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan een of meer van bovenstaande activiteiten, schroom dan niet om in week 10 een kijkje te nemen. Op dinsdag 3 maart, woensdag 4 maart en donderdag 5 maart staat de koffie klaar!

Zelf vrijwilliger worden?

Ook als u het leuk vindt om ondersteuning te bieden aan één van deze activiteiten kunt u contact opnemen met Stichting De Welle (Dianne van Egmond). 0548-638810. Voor meer informatie kunt u bij haar terecht.