• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Start nieuwe seizoen De Welle Wierden

Stichting De Welle

Tijdens de zomervakantie heeft De Welle allerlei activiteiten voor senioren aangeboden waar goed gebruik van is gemaakt.  Nu het nieuwe seizoen voor de deur staat, is er ook weer voor ieder wat wils. Om u goed te kunnen informeren over alle mogelijkheden kunt u terecht op de  informatiemiddag op donderdag 14 september a.s. aan de Dokter G.H. Beensweg te Wierden. Tussen 14.00 en 16.00 uur heeft u hier de mogelijkheid om – onder het genot van een kopje koffie – vrijblijvend kennis te maken met de verschillende activiteiten. Laat u informeren en vooral inspireren om aan een leuke activiteit deel te nemen. U kunt ook uw wensen kenbaar maken en dan zullen wij kijken welke mogelijkheden er zijn.

Een greep uit ons activiteitenaanbod:
Bewegen: Bowlen, Buitengymnastiek, stoelgymnastiek en training valpreventie
Ontmoeten: Kaarten, geheugentraining, schilderen, soos, hobbyclub en bingo
Eten: Samen tafelen, kookcursus
Digitaal: Computer- iPad of tabletcursus en internetcafés 

De computer-, iPad of tabletcursussen starten in eerste week van oktober bij voldoende belangstelling! Op 18 september zijn alle bovenstaande activiteiten weer gestart.

Mogen wij u op 14 september tijdens de informatiemiddag verwelkomen? We zien er naar uit!  Bent u niet in de gelegenheid, dan kunt u bellen naar De Welle, via het telefoonnummer 0546-571693. Wij informeren u telefonisch uiteraard ook graag!