• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Steek je handen uit je mouwen en win een JBL Flip Speaker!

483 322 Stichting De Welle

Maak kans op een JBL Flip Speaker door deze zomer iets te doen voor een ander. Ben je jonger dan 21 jaar? Doe dan mee met deze winactie van De Welle!

Marijke Grutterink, jongerenwerker De Welle: “Door de coronacrisis is het nog duidelijker geworden hoe belangrijk het is om iets te willen doen voor een ander. Ik heb veel jongeren gezien en gesproken die de afgelopen maanden hun steentje hebben bijgedragen. Ze hebben bijvoorbeeld geholpen met boodschappen doen voor ouderen die dit even niet zelf konden doen.”

Iets doen voor een ander

“Nu de zomervakantie is begonnen hebben veel jongeren extra vrije tijd. Met deze winactie willen we jongeren aansporen om in deze periode iets te doen voor een ander. Vrijwilligerswerk dus! Iets doen voor een ander zonder dat je hiervoor betaald krijgt.” Meedoen is simpel. Maak een foto of video van het vrijwilligerswerk dat je doet en stuur deze voor 7 september via WhatsApp naar Marijke Grutterink: 06-46540113. Ook voor vragen over deze actie of over vrijwilligerswerk kun je bij haar terecht. (Let op: Iedereen die op de foto of in de video te zien is moet het er mee eens zijn dat je de foto/video doorstuurt)

Op 9 september wordt middels een loting de winnaar van de JBL Flip Speaker bekend gemaakt. Volg hiervoor de social media-kanalen van het jongerenwerk en HellendoornDoet! van De Welle (Facebook: https://www.facebook.com/wejongerenwerk & https://www.facebook.com/HellendoornDoet Instagram: @jwdewelle). Hier vind je ook alle informatie over deze specifieke winactie.