• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Taalcafé in ZINiN Theater

957 638 Stichting De Welle

Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan naar het Taalcafé in het ZINiN theater. Het Taalcafé is een gezellige bijeenkomst waarin je met elkaar de Nederlandse taal kan oefenen.

Dinsdag 26 november van 16.00 tot 17.00 uur in het ZINiN theater kan iedereen die beter Nederlands wil leren spreken op een prettige en gezellige manier samen met taal komen oefenen. Door veel samen te praten, word je vanzelf beter in de Nederlandse taal. De gesprekken gaan over actuele onderwerpen uit de krant of over het dagelijkse leven, maar natuurlijk kun je ook zelf een gespreksonderwerp kiezen. Deze keer gaat het over de Nederlandse samenleving. Wat is het verschil tussen de Nederlandse cultuur en bijvoorbeeld de Syrische cultuur?

Tijdens het Taalcafé is de coördinator van het Taalpunt Nijverdal aanwezig voor vragen over taal. Het Taalcafé is geen school, dus er zijn geen lessen of toetsen. Wat het wel is? Een leuke bijeenkomst die in het teken staat van het met elkaar Nederlands praten en oefenen. Het Taalcafé wordt gehouden in het ZINiN theater in Nijverdal. Het taalcafé is gratis met koffie, thee en wat lekkers. Iedereen is van harte welkom!