• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Taalcafé Wierden op 11 december

1024 683 Stichting De Welle

Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan naar het Taalcafé in de bibliotheek. Het Taalcafé is een gezellige bijeenkomst waarin je met elkaar de Nederlandse taal kunt oefenen. 

Het Taalcafé start vrijdagmorgen 11 december om 9.00 uur en vervolgens elke 2e vrijdag van de maand.

Bij het Taalcafé kan iedereen die beter Nederlands wil leren spreken op een prettige en gezellige manier samen met taal oefenen. Door veel samen te praten, word je vanzelf beter in de Nederlandse taal. De gesprekken gaan over actuele onderwerpen uit de krant of over het dagelijkse leven, maar natuurlijk kun je ook zelf een gespreksonderwerp kiezen.

Tijdens het Taalcafé is de coördinator van het Taalpunt Wierden aanwezig voor vragen over taal. Het Taalcafé is geen school, dus er zijn geen lessen of toetsen. Wat het wel is: een leuke bijeenkomst waar men met elkaar Nederlands kan praten en oefenen. Het Taalcafé wordt gehouden in de bibliotheek. Het taalcafé is gratis. Iedereen is van harte welkom!

Elke 2e vrijdag van de maand om 9.00 uur in de bibliotheek te Wierden. Opgave is verplicht en kan via taalpuntwierden@stichtingdewelle.nl of via telefoonnummer 0546-571693.