• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Talking Diner op 29 augustus

Stichting De Welle

Maak op 29 augustus, onder het genot van een driegangendiner, kennis met de inspiratieworkshops van POWER, die vanaf september starten bij De Welle.

Wat wil ik? Wat kan ik? Wat geeft mij energie? Waarvoor wil ik mij inzetten? Hoe wil ik mij ontwikkelen? In het najaar start De Welle Wierden met POWER workshops. POWER speelt in op de veranderende situatie van senioren. Kinderen de deur uit, klaar met werken, behoefte aan meer zinvolle contacten, waar kan ik mijn energie in kwijt… 

POWER is voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei. Door veranderende omstandigheden is er behoefte aan bezinning op interesses en mogelijkheden, POWER biedt deze mogelijkheid. POWER is een project voor senioren die elkaar willen inspireren en geïnspireerd willen raken. Of je nu 55, 65 of 80 bent, leeftijd is niet belangrijk. Positief invulling geven aan het ouder worden, dat is de kern.

In zes workshops komen verschillende thema’s aan bod. Tijdens de workshops wisselen deelnemers ervaringen en ideeën uit en werkt ieder aan plannen voor de toekomst.
De workshops zijn op: 21 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november van 14.00-16.00 uur.

Talking Diner
Tijdens een 3 gangen diner willen wij u alvast kennis laten maken met de inspiratieworkshops van Power. Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden met inspirerende gesprekken. Doet u ook mee?
Waar: Stichting De Welle locatie Dokter G.H. Beensweg 21 Wierden
Wanneer: 29 augustus
Tijd: 17.00-19.00 uur
kosten: € 7,50 inclusief 3 gangen diner en koffie en thee.
opgave : voor 5 augustus bij Maatwerk Stichting
De Welle 0546-571693