• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Terugblik Sportinstuif Enter

1024 683 Stichting De Welle

Van oktober 2022 tot en met maart 2023 organiseerde De Welle wekelijks een sportinstuif in Enter. Hiervoor werd sporthal De Zomp elke vrijdagmiddag omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen van de basisscholen in Enter. Gemiddeld deden er 80 tot 100 kinderen mee. Reden voor grote tevredenheid bij de sportbuurtcoaches en stagiaires van De Welle die deze sportinstuif organiseerden.

Elke week zorgden zij voor een vernieuwend en uitdagend aanbod in sport en spel. Uitgangspunt is dat elk kind op zijn/haar eigen niveau kan meedoen aan de activiteiten die hem of haar het meest aanspreken. Zo maken zij zonder verdere verplichtingen kennis met diverse sport- en spelonderdelen en worden ze spelenderwijs uitgedaagd om meer te bewegen. Prestatie speelt geen rol tijdens de sportinstuif. Plezier staat voorop.

Voor nu ligt dit initiatief stil, maar vanaf het najaar gaat het nieuwe seizoen van de wekelijkse sportinstuif  weer van start. Langs deze weg bedanken de sportbuurtcoaches van De Welle alle deelnemende kinderen en hun ouders/verzorgers voor hun deelname en voor het vertrouwen in de organisatie.