• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Vacature Buurtsportcoach/lifestyle coach (23-27 uur)!

Stichting De Welle

Bij Stichting De Welle Wierden is er een vacature ontstaan voor een buurtsportcoach/lifestyle coach voor 23- 27 uur.

De buurtsportcoach is verantwoordelijk voor het bevorderen van een gezonde en actieve leefstijl, in het bijzonder het stimuleren van sport en bewegen, door alle inwoners van Wierden. Met de uitbreiding kan extra aandacht worden besteed aan de doelgroep senioren en volwassenen. De buurtsportcoach is samen met de huidige combinatiefunctionaris verantwoordelijk voor de programmering van de doelgroepen 0 – 99 jaar waarbij  voor de buurtsportcoach de nadruk ligt op de mensen ouder dan 19 jaar met overgewicht, chronische ziekte en/of beperking. De buurtsportcoach adviseert hoe men gezonder kan leven door gezond te eten en door het vinden van een passende bewegingsactiviteit. De buurtsportcoach zorgt voor een ‘warme overdracht’ van deelnemers richting eerstelijnsvoorzieningen.

Functie-eisen: relevante afgeronde HBO-opleiding, kennis van de sociale kaart, communicatief vaardig, teamplayer, kennis en ervaring in het sportbuurtwerk, op korte termijn beschikbaar, flexibel, in bezit van rijbewijs/auto.

Mail jouw motivatie en cv uiterlijk 17 september naar m.disselhorst@stichtingdewelle.nl. Gesprekken vinden plaats op 21 en 22 september.