• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Vrijwilligersbedankavond

Stichting De Welle

De gemeente Hellendoorn wil alle vrijwilligers in de gemeente graag waarderen voor hun inzet. Daarom is er op donderdag 1 oktober 2015 bij CSG Reggesteyn, locatie Willem de Clercqstraat, een vrijwilligersbedankavond.

Stichting De Welle is verantwoordelijk voor de organisatie van deze avond, waarvoor mensen die in de gemeente Hellendoorn actief zijn als vrijwilliger zich kunnen aanmelden. De avond bestaat uit  verschillende  workshops, waaruit gekozen kan worden.

Men kan een voorkeur voor de workshops doorgeven. Een Opgaveformulier 2015 en een toelichting op de workshops vindt u hier. Mail uw aanmelding naar s.schreurs@stichtingdewelle.nl.

Heeft u geen computer? Dan kunt u het formulier ook afhalen bij Stichting De Welle (Dahliastraat 21, Nijverdal). Opgaves dienen uiterlijk donderdag 17 september bij De Welle binnen te zijn. Op de avond zelf hoort u voor welke workshop u bent ingedeeld. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord en West Twente.

Wilt u meer informatie over deze avond, dan kunt u contact opnemen met Stichting De Welle op het telefoonnummer 0548-638823.