• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

VUURWERKBUS GROOT SUCCES

Stichting De Welle

Het jongerenwerk van Stichting De Welle is afgelopen oudejaarsdag op pad geweest met de Vuurwerkbus. De Vuurwerkbus is een initiatief van het jongerenwerk van Stichting De Welle sinds 2010. Het doel is jongeren die vuurwerk aan het afsteken zijn op oudejaarsdag bewust te maken van de gevaren van vuurwerk. Ieder jaar wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht, door rookworst en koffie / chocolademelk mee te nemen.

“Dit jaar hebben we in beide gemeenten, Wierden en Hellendoorn, zo’n 300 kinderen en jongeren bereikt”, zegt jongerenwerker Ivette. “Het is mooi om te merken dat we met deze activiteit steeds bekender worden en mensen ons beter weten te vinden”.

Uniek dit jaar is de nieuwe actie, waarbij jongeren een selfie konden insturen via Instagram. Met de hashtags #vuurwerkbus en #WEjongeren kon een foto geüpload worden en maakt men kans op twee kaarten voor pretpark Walibi. De winnaar van deze actie is op Instagram bekendgemaakt en wordt deze week persoonlijk benaderd. Hieronder vind je het filmpje waarin bekend wordt gemaakt wie de winnaar is. 

Het jongerenwerk van Stichting De Welle wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!