• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Waarderingsavond voor vrijwilligers gemeente Hellendoorn

1024 682 Stichting De Welle

In de gemeente Hellendoorn zijn veel mensen actief als vrijwilliger. Mede dankzij hun inzet kunnen talloze sportieve, educatieve en welzijnsactiviteiten worden uitgevoerd. Als waardering  voor hun inzet organiseert De Welle in opdracht van de gemeente Hellendoorn op donderdag 19 maart 2020 een waarderingsavond. Iedereen die vrijwilligerswerk doet binnen de gemeente Hellendoorn kan zich hiervoor aanmelden. Dus of je nou trainer bent bij de F-jes, koffie schenkt in een verzorgingshuis of bestuurslid bent bij een muziekvereniging: je bent van harte welkom!

Workshops
Je kunt deze avond kiezen uit verschillende workshops, van improvisatietheater tot bloemschikken, van pubquiz tot een speciaalbierproeverij en van sushi maken tot een lezing over familierecht. Je voorkeur kun je aangeven bij de aanmelding. De definitieve indeling hoor je op de avond zelf. Deze is mede afhankelijk van het maximum aantal deelnemers per workshop. Als locatie is gekozen voor Reggesteyn, locatie Willem de Clerq. De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Na een welkomstwoord van wethouder Jelle Beintema beginnen de workshops.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 1 maart 2020, bij voorkeur via de button op www.stichtingdewelle.nl. Je kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij De Welle aan de Constantijnstraat 32a in Nijverdal. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.