• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Wandelroute week 52 en 53

1024 683 Stichting De Welle

Afgelopen week zijn de maatregelen verzwaard. Veel sportgelegenheden moeten tijdelijk de deuren sluiten, een uitje maken naar de tuinland, pretpark of dierentuin kan voorlopig ook niet en (klein)kinderen moeten voorlopig thuisblijven van school en opvang. Nu we nog meer thuis moeten zitten is iedere dag een frisse neus halen een must. De half uurtje frisse buitenlucht zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor extra lucht. Het geeft zowel lichamelijk, geestelijk en mentaal een boost. Een collega heeft ons enthousiast geattendeerd op de app Ommetjes. Middels deze app helpt Erik Scherder (Neurowetenschapper, bekend van DWDD) je om het dagelijks maken van een ommetje in je dagpatroon te krijgen. De app is te downloaden op de telefoon via de app- of playstore. De registratie is stap voor stap te doorlopen. Het leuke aan de app is dat je zelf een team kan aanmaken (bijvoorbeeld met de straat, vriendengroep of familie). Zo wandel je voor jezelf maar ben je ook een voorbeeld voor anderen.

Stichting De Welle blijft u in ieder geval tot eind januari twee wekelijks voorzien van een nieuw ommetje bij u in de buurt. Gelukkig mag er nog steeds samen gelopen worden (maximaal 2 personen), dus vraag eens een vriend, kennis, buur of familielid mee! Deze keer vindt u naast de route in uw eigen kern ook een mooie Kerstroute (5.6 kilometer) in de omgeving van De Barkel en Hoge Hexel. Onderweg kunt u het antwoord vinden op een twaalftal vragen. De antwoorden op deze vraag zorgen voor een code. Deze code kunt u per post of mail naar De Welle toezenden. Meer informatie vindt u op de kerstroute zelf.
Tot slot hebben we de beslisboom toegevoegd. Deze geeft een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden die er in deze tijd nog wel zijn binnen het ouderenwerk. Is de flyer niet interessant voor uzelf? Wellicht kunt u hem bij iemand anders in uw omgeving onder de aandacht brengen!

Namens alle medewerkers van De Welle wensen wij u weer veel wandelplezier, maar bovenal gelukkige en gezonde feestdagen toe.

Begeleidende tekst week 52 en 53

Kerstroute 6km (inclusief vragen)

Wandelroute 3 – Enter

Wandelroute 3 – Hellendoorn

Wandelroute 3 – Nijverdal

Wandelroute 3 – Wierden