• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Warme gezonde maaltijd dagelijks aan huis!

Stichting De Welle

Sinds 1 oktober is De Welle Nijverdal gestart met het aanbieden van warme maaltijden aan huis, naast de vriesverse maaltijden die al langer aan huis bezorgd werden. Als het moeilijker wordt zelf te koken, als het boodschappen doen bezwaarlijk wordt, als u toch graag zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen, biedt deze maaltijdvoorziening  uitkomst! Maar ook als koken even lastig is, omdat u wegens ziekte of beperking even uit de running bent.

De betrokken vrijwilligers brengen 5 dagen per week tussen 12.00 en 12.45 uur uw warme maaltijd persoonlijk bij u langs! Desgewenst is het ook mogelijk om voor het weekend magnetronmaaltijden te verzorgen. We houden rekening met al uw dieetwensen en u kunt elke dag kiezen uit een gevarieerd aanbod van maaltijden. Elke warme maaltijd bestaat uit een twee– of driegangen menu (soep of salade vooraf en/of een toetje/fruit na). Desgewenst is het mogelijk om rekening te houden met dieetwensen, zoals vetarm, natriumarm en vegetarisch. In de gratis warmhoudbox blijft uw maaltijd na bezorging een uur lang warm.

De kosten voor de warme maaltijd bedragen €6,10. Voor soep, salade, fruit en desserts wordt €0,75 in rekening gebracht. Afhankelijk van het inkomen is het mogelijk subsidie op de maaltijden te ontvangen. Nadat we uw gegevens hebben ontvangen, wordt u hierover geïnformeerd. U kunt uw bestelling op werkdagen van 8.30 tot 9.15 uur doorgeven via tafeltje.dekje@stichtingdewelle.nl of 0546-571693.

Ook biedt De Welle de mogelijkheid om Samen te Eten op diverse locaties in de gemeente Hellendoorn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.