• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Wat wil ik? Wat kan ik?

Stichting De Welle

In het najaar start De Welle Wierden met POWER workshops. POWER speelt in op de veranderende situatie van senioren. Kinderen de deur uit, klaar met werken, behoefte aan meer zinvolle contacten, waar kan ik mijn energie in kwijt… Waarvoor wil ik mij inzetten? Hoe wil ik mij ontwikkelen?

POWER is voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei. Door veranderende omstandigheden is er behoefte aan bezinning op interesses en mogelijkheden, POWER biedt deze mogelijkheid. POWER is een project voor senioren die elkaar willen inspireren en geïnspireerd willen raken. Of je nu 55, 65 of 80 bent, leeftijd is niet belangrijk. Positief invulling geven aan het ouder worden, dat is de kern.

In zes workshops komen verschillende thema’s aan bod. Tijdens de workshops wisselen deelnemers ervaringen en ideeën uit en werkt ieder aan plannen voor de toekomst.

De workshops zijn op: 21 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november van 14.00-16.00 uur.

Nieuwsgierig geworden en wilt u  meer informatie? Neemt u dan contact op met Marianne Pekkeriet m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl 0546-571693.