• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Weerbaarheidstraining ‘No one is you and that’s your power’ van start

684 457 Stichting De Welle

‘No one is you and that´s your power’ is een weerbaarheidstraining van Avedan, Evenmens en De Welle die van start gaat op 17 november. De training richt zich op jongeren van twaalf tot zestien jaar. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten met elk een ander thema. Zo komen de onderwerpen samenwerken, vertrouwen, houding en stemgebruik aan bod. Ook is er aandacht voor stressbestendigheid, grenzen stellen en seksuele voorlichting.

De jongerenwerkers van Stichting De Welle ontwikkelden deze training in samenwerking met Avedan en Evenmens. Vorig jaar werd deze doorlopen door vijf deelnemers die stuk voor stuk aangaven dankzij de training een verandering te hebben doorgemaakt. Mede hierdoor is besloten de training dit jaar nogmaals aan te bieden.

Ben je tussen de twaalf en zestien jaar? Kun je soms wel een handje hulp gebruiken? Vanaf 17 november 2020, op dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur, start in jongerencentrum Place2Be de reeks van 8 bijeenkomsten. Geef je snel op, want er zijn maar tien plekken beschikbaar. Deelname kost niets, maar levert wel veel op. Opgeven kan tot 30 oktober via onderstaande link:
www.evenmens.nl/wbt