• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Weerbaarheidstraining

686 458 Stichting De Welle

In samenwerking met Avedan en Evenmens heeft het jongerenwerk van De Welle een weerbaarheidstraining ontwikkeld. Vorig jaar is deze training gevolgd en afgerond door 5 deelnemers, uit Hellendoorn, die allemaal aangaven een verandering te hebben doorgemaakt. Mede hierdoor hebben we besloten de training dit jaar ook aan te bieden in de gemeente Wierden.

De weerbaarheidstraining, Level Up, is een weerbaarheidstraining die zich richt op jongeren van twaalf tot zestien jaar. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten met elk een ander thema. Zo komen de onderwerpen samenwerken, vertrouwen, houding en stemgebruik aan bod maar zal er ook aandacht worden besteed aan stressbestendigheid, grenzen stellen en seksuele voorlichting.

Ben je tussen de twaalf en zestien jaar? Kun je soms wel een handje hulp gebruiken? Vanaf 11 mei 2021, elke dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur zal er op een nog te bepalen locatie in Wierden een reeks van 8 bijeenkomsten worden georganiseerd. Geef je snel op want er zijn maar tien plekken beschikbaar. Deelname is gratis.

Opgeven kan tot 27 april via onderstaande link:
www.evenmens.nl/levelupwierden