• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

WeeWeeCafee 1 april

Stichting De Welle

Zit je momenteel (gedeeltelijk) zonder werk? Wil je jouw  tijd en kwaliteiten graag nuttig besteden? Iets betekenen voor de maatschappij? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Kom dan naar het WeeWeeCafee! Ook voor handige tips en trucs om beter bij potentiële werkgevers in beeld te komen, kun je hier terecht. Biedt 2015 nieuwe kansen voor jou?

Het is fijn om ervaringen uit te wisselen met andere mensen die in dezelfde situatie zitten en werkloos zijn (geraakt).

Het concept WeeWeeCafee is begin 2014 gestart en probeert gelijkgestemden bij elkaar te brengen om over zaken te  praten die bij werklozen spelen. Daarnaast zijn er thema’s die aan de orde komen en waar men vrijblijvend informatie over kan inwinnen. Het gaat om ontmoeten, mensen verbinden! Geef aan welke kennis je mist en dan kan daar in een volgende editie aandacht aan besteed worden.

Marjan Bolink (Senior HR Adviseur van Ten Cate), en Linda Blaauwgeers komen op 1 april als sprekers naar het WeeWeeCafee.

Benieuwd hoe Ten Cate omgaat met sollicitaties en welke tips en trucs zij hebben?

Kom dan op 1 april tussen 10.00 en 11.30 uur naar het Kulturhus. De koffie staat klaar! Er zijn geen kosten aan verbonden. Je wordt hartelijk ontvangen door de gastheren en gastdames. Mensen van buiten de Kruidenwijk zijn ook van harte welkom. Voor vragen kun je bellen met het Kulturhus (Wim van Luinen of Arthur van der Woude) 0548-623202 of Marije Leferink (Stichting De Welle): 06-57559942.

Elke eerste woensdag van de maand is er WeeWeeCafee! Wees welkom.