• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

WeeWeeCafee 4 maart

Stichting De Welle

4 maart a.s. in het Kulturhus de Kruidenwijk

Adres: Kuperserf 43 te Nijverdal

Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur.

Zit je momenteel (gedeeltelijk) zonder werk? Wil je jouw  tijd en kwaliteiten graag nuttig besteden? Iets betekenen voor de maatschappij? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Kom dan naar het WeeWeeCafee! Ook voor handige tips en trucs om beter bij potentiële werkgevers in beeld te komen, kun je hier terecht.

Het is fijn om ervaringen uit te wisselen met andere mensen die in dezelfde situatie zitten en werkloos zijn (geraakt).

Het concept WeeWeeCafee is begin 2014 gestart en probeert gelijkgestemden bij elkaar te brengen om over zaken te  praten die bij werklozen spelen. Daarnaast zijn er thema’s die aan de orde komen en waar men vrijblijvend informatie over kan inwinnen. Het gaat om ontmoeten, mensen verbinden! Geef aan welke kennis je mist en dan kan daar in een volgende editie aandacht aan besteed worden.

Spreker 4 maart: dhr. Ligtenberg, bestuurslid Businessclub Hellendoorn/Nijverdal en eigenaar Metal Machinebouwers bv

Op 4 maart a.s.  zal dhr. W. Ligtenberg, bestuurslid van  Businessclub Hellendoorn/Nijverdal en eigenaar van Metal Machinebouwers te gast zijn. Hij behandelt het thema: Toeval, hoop en kans hebben gemeen dat je er niet op kunt rekenen. Eraan werken kan wel. Hoe zou je dit kunnen doen?

Op dit moment werkt bij Metal een zij-instromer vanuit de bouw, die geselecteerd is vanuit het Talentenportaal van de gemeente Hellendoorn. Hij heeft een omscholing gedaan en een jaarcontract gekregen, dit tot volle tevredenheid van de betrokken partijen.

Spreekt dit je aan of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan op  4 maart tussen 10.00 en 11.30 uur naar het Kulturhus. De koffie staat klaar! Er zijn geen kosten aan verbonden. Je wordt hartelijk ontvangen door de gastheren en gastdames. Mensen van buiten de Kruidenwijk zijn ook van harte welkom. Voor vragen kun je bellen met het Kulturhus (Wim van Luinen of Arthur van der Woude) 0548-623202 of Marije Leferink (Stichting De Welle): 06-57559942.

Elke eerste woensdag van de maand is er WeeWeeCafee! Wees welkom.