• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

WeeWeeCafee over kernkwaliteiten

Stichting De Welle
WeeWeeCafe november2Woensdagochtend 5 november waren 16 personen in het WeeWeeCafee aanwezig bij de workshop van Leny Claessens over kernkwaliteiten. Elke maand wordt er een WeeWeeCafee met een bepaald thema georganiseerd. Dit keer was Leny te gast en gaf zij een interactieve workshop.
Deelnemers raakten met elkaar in gesprek en spraken over elkaars kwaliteiten: was is de eerste indruk van iemand? En: waar ben ik zelf goed in? Waar word ik blij van? Aan de hand van een oefening werd het ijs gebroken en ontstonden er leuke gesprekken. Volgende maand is Margreet Jonker van Helderloopbaanadvies te gast. Heeft u zelf ideeën voor een thema of wilt u meer informatie over het WeeWeeCafee? Neem dan contact op met De Welle, 0548-638810.
Het concept WeeWeeCafee is begin 2014 gestart en probeert gelijkgestemden bij elkaar te brengen om over zaken te  praten die bij werklozen spelen. Zit u momenteel (gedeeltelijk) zonder werk? Wilt u uw tijd en kwaliteiten graag nuttig besteden? Iets betekenen voor de maatschappij? Maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Kom dan naar het WeeWeeCafee! Ook voor handige tips en trucs om beter bij potentiële werkgevers in beeld te komen, kunt u hier terecht. Het is fijn om ervaringen uit te wisselen met andere mensen die in dezelfde situatie zitten en werkloos zijn (geraakt).