• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Werelds Tafelen 28 april 2016

Stichting De Welle

Werelds Tafelen is een manier van ontmoeten door middel van multicultureel te koken en samen te eten. (Oud)-cliënten van VluchtelingenWerk maken de heerlijkste gerechten klaar en gezamenlijk worden deze opgepeuzeld. De eerstvolgende editie is op 28 april en dan kunt u genieten van een heerlijke Koerdische maaltijd. Locatie: socioruimte Bendien Smitshof in Nijverdal. Gasten worden vanaf 17.30 uur hartelijk ontvangen door een gastheer of gastdame, waarna men plaats kan nemen in de sfeervolle aangeklede socioruimte. Om 18.00 uur wordt de maaltijd geserveerd. Werelds Tafelen duurt tot maximaal 19.30 uur.

De kosten voor de maaltijd zijn € 6,50 per persoon. Dit dient u contact af te rekenen bij binnenkomst (bij de gastheer/gastdame). Hiervoor krijgt u een heerlijk 2-gangen menu geserveerd met een glaasje (citroen)water. Na het toetje volgt er, voor wie dat wil, een kopje koffie of thee.

Van tevoren opgeven via b.visscher@stichtingdewelle.nl of per telefoon: 06-33680214 (maandag t/m donderdag tijdens kantooruren) is noodzakelijk. Vermeld bij aanmelding naam, adres, telefoonnummer van de bezoeker(s) en voor welke datum u zich op wilt geven. Voor de eerstvolgende editie dient u zich vóór 20 april aan te melden. Maximum aantal deelnemers is 20 personen per aangegeven datum, dus wees er snel bij, want vol=vol. Ook vragen kunt u middels deze contactgegevens stellen.