• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

21 sept – Wie is de beste vriendengroep? Het jongerenwerk gaat op zoek!

800 600 Stichting De Welle

Het jongerenwerk van Stichting De Welle gaat op zoek naar de beste vriendengroep. De zoektocht wordt letterlijk en figuurlijk afgetrapt met een voetbaltoernooi op vrijdagavond 21 september. Vriendengroepen nemen het hier tegen elkaar op en gaan strijden om de beste vriendengroep van de gemeente te worden.

De gemeente Wierden kent vele vriendengroepen die zich regelmatig ophouden in een keet. Meestal een hok, schuur of oude stacaravan die met eigen hand volledig is opgeknapt tot een plek waar vrienden elkaar ontmoeten. De keet heeft niet echt een positieve naam, het zou een plek zijn waar veel overlast wordt veroorzaakt en waar jongeren zich al op jonge leeftijd bezighouden het drinken van alcoholische dranken. Toch geloven wij dat de keet meer is dan alleen maar een plek waarin gedronken wordt. Vriendengroepen ontmoeten elkaar, leren van elkaar en leren hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Wij willen deze jongeren in een positief daglicht zetten, ondersteunen en gaan daarom op zoek naar de beste keet! We spelen een voetbaltoernooi waarin teams, 7 tegen 7, het tegen elkaar opnemen. De winnaar gaat naar huis met een beker en een te gekke prijs!

Ken of heb jij zo`n unieke keet, en denk jij dat jouw vrienden de beste zijn in een potje voetbal? Ga de uitdaging aan en neem het op tegen de andere vriendengroepen! Deelname 11 t/m 25 jaar, locatie en tijden worden later bekend gemaakt. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar het jongerenwerk: i.spoolder@stichtingdewelle.nl, een appje te sturen naar 06-15265210 of door je aan te melden via een DM via onze Instagrampagina: @JWdewelle.