• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Wie nodig jij uit?

Stichting De Welle

De zomervakantie, de feestdagen,  verjaardagen, de wintermaanden waarin mensen zich thuis met de kaarsjes aan onder een dekentje op de bank nestelen… Het zijn vaak momenten waar de meesten naar uit kijken. Toch is er ook een grote groep mensen die op deze dagen extra eenzaamheid ervaart. De kaartenactie ‘Wie nodig jij uit?’ van Buurt aan Zet! vraagt hier aandacht voor en daagt mensen tevens uit op hun beurt eenzaamheid actief te signaleren en in hun eigen omgeving te verminderen.

Buurt aan Zet! stelt hiervoor speciale ansichtkaarten beschikbaar. De ansichtkaart is een aansporing en middel voor mensen om contact te leggen; ze roept mensen op iets leuks te ondernemen met een ander die zich alleen voelt.

Heb je interesse en wil jij ook zo een kaart versturen aan iemand die alleen is, nieuw in de buurt is komen wonen of wil je gewoon met iemand kennis maken? Neem dan contact op met Buurt aan Zet!, Yvonne Posthuma, tel.nr: 06-28211059, y.posthuma@stichtingdewelle.nl en vraag gratis kaarten aan.