• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Wierden: Pannenkoeken en cupcakes tijdens NLdoet!

640 640 Stichting De Welle

Het jongerenwerk en ouderenwerk vanuit Stichting De Welle organiseren vrijdag 15 maart een ontmoetingsmoment tussen jong en oud in de wijk Wierden West. Naar aanleiding van de Nationale pannenkoekendag en NLdoet is de grote NLdoet pannenkoekendag tot stand gekomen. Op vrijdag 15 maart zijn jongeren uit de gemeente Wierden vanaf 16.30 uur welkom aan de Dokter G.H. Beensweg 21 om gezamenlijk pannenkoeken te bakken en cupcakes te versieren. Vanaf 18.00 uur zijn alle overige buurtbewoners welkom om samen met de jeugd te genieten van een onbeperkt pannenkoekendiner met als nagerecht versierde cupcakes!

 

Lijkt het je leuk om te helpen met het bakken van pannenkoeken of wil je aansluiten bij het onbeperkt pannenkoeken eten? Meld je dan voor 8 maart aan.
Voor jeugd die wil komen bakken, kan dit doorgegeven worden aan Marijke Grutterink, m.grutterink@stichtingdewelle.nl.
Iedereen die wil komen genieten van een onbeperkt pannenkoekendiner kan zich aanmelden bij Ria Maassen van den Brink, r.mvdbrink@stichtingdewelle.nl. Wees er snel bij, want vol=vol. De eigen bijdrage voor deelname bedraagt €1,- per persoon.

 

We hopen jullie allemaal te zien en te spreken de 15e maart onder het genot van een lekkere pannenkoek. Volg ons via Facebook www.facebook.com/jcplace2be https://www.facebook.com/DeWelleWierden/ of Instagram @jwdewelle en @stdewelle