• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Volop zomeractiviteiten in Wierden en Enter

1024 682 Stichting De Welle

Het is volop zomer. Een mooie periode waarin veel mensen de koffers pakken en lekker op vakantie gaan. Het is ook de periode waarin veel reguliere activiteiten niet door gaan in verband met een zomerstop. Voor senioren die niet op vakantie gaan, kan het een heel stille tijd zijn. Daarom heeft Stichting De Welle ook dit jaar weer leuke zomeractiviteiten voor senioren (overigens ook voor de jeugd) georganiseerd. Zo waren er lunchbijeenkomsten in ’t Zumpke in Enter, een kennismaking met jeu de boules en een creatieve middag. Ook was er een Talking Dinner bij De Welle, waarbij een driegangendiner werd gecombineerd met inspirerende en boeiende gesprekken. De deelnemers vonden het zeker voor herhaling vatbaar.

Voor alle senioren

Veel gezelligheid, nieuwe ontmoetingen en het verbreden van kennis zijn kenmerkend voor de activiteiten. De zomeractiviteiten en de reguliere activiteiten, die weer starten in september, zijn voor alle senioren. Vindt u het moeilijk om de eerste keer alleen ergens naartoe te gaan, of heeft u vervoer nodig? Dan horen we dit graag. In augustus staat er een huifkartocht in Enter (7 augustus) en in Wierden (20 augustus) gepland. Opgave is nog mogelijk.

Wensen en mogelijkheden bespreken

Voor al onze activiteiten geldt dat u van harte welkom bent! Weet u niet zo goed wat er allemaal te doen is, dan informeren we u graag. Ook in de zomer zijn we elke ochtend bereikbaar en maken we graag een afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met Kitty v.d. Steege en Marianne Pekkeriet, beiden bereikbaar onder 0546-571693 (8.30-12.30 uur) of via e-mail naar: k.vdsteege@stichtingdewelle.nl of m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl.