• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Wijkschouw Groot Lochter en ’n Oaln Diek

Stichting De Welle

De eerste twee wijkschouwen van dit jaar komen er aan! Dinsdag 19 april staat er een wijkschouw in ’n Oaln Diek gepland. Deze start bij het Diekhuus aan de P.C. Boutenstraat. Donderdag 21 april is er een wijkschouw in Groot Lochter en wordt er verzameld bij De Vleugel aan de Bachlaan. Aanvangstijd is 19.00 uur.

Tijdens een wijkschouw kunnen burgers samen met de andere partners de problematiek, bijvoorbeeld rondom zwerfvuil en bereikbaarheid in de wijk signaleren en benoemen. Door verschillende partners te betrekken bij de schouw wordt de problematiek vanuit verschillende ogen bekeken. Die samenwerking kan leiden tot nieuwere en mogelijk ook snellere oplossingen.  Een wijkschouw kan leiden tot mooie initiatieven die met subsidie van het Oranjefonds uitgevoerd kunnen worden op bijvoorbeeld Burendag.

Bent u een bewoner van één van deze twee wijken? Loop dan mee en leer uw eigen wijk en uw buurtgenoten op een andere manier kennen. Voor meer informatie kunt u bellen met Ina Aitink van Stichting De Welle, telefoon: 0548-638810.