• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Woonservicefestival in het gemeentehuis van Wierden!

Stichting De Welle

Prettig wonen in je huis en in je woonomgeving. Of zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen. Dat wil toch iedereen?

Misschien ben je op zoek naar nieuwe activiteiten, wil je vrijwilligerswerk doen of ben je benieuwd wat je tegenwoordig allemaal met technologische snufjes in huis kunt en hoe het huis van de toekomst eruit ziet.

Daarnaast is langer thuis blijven wonen niet altijd vanzelfsprekend. Misschien omdat je het niet naar je zin hebt in je woning of in je woonomgeving. Misschien omdat je ouder wordt en je de trap niet meer op komt. Of je krijgt te maken met lichamelijke beperkingen.

Samen zorgen voor een goed leven: in je eigen huis, je eigen wijk; met goede zorg als dat nodig is en genoeg te doen in de buurt, voor jong en oud. Dat is Woonservice. Woonservice Wierden zijn vijf organisaties die intensief met elkaar samenwerken. Maar als inwoner van onze gemeente ben je eigenlijk de belangrijkste partij bij woonservice….

Wat is het woonservicefestival?

Om te laten zien wat woonservice inhoudt en wat je er aan hebt, is er op woensdag 30 september het grote Woonservicefestival. Er is van alles te doen en te zien op het gebied van huisautomatisering en het huis van de toekomst, veiligheid, zorg aan huis, sport en bewegen, eten aan huis, ontmoetingsmogelijkheden, vrijwilligerswerk en algemene voorzieningen. Je kunt er bijvoorbeeld over de markt met allerlei kraampjes slenteren, naar een workshop of lezing gaan of een kijkje nemen bij de expositie van Lang Zult u Wonen.

In de loop van augustus kunnen we meer over het programma vertellen. Het belooft hoe dan ook een leuk en interessant programma te worden. Dus noteer alvast in de agenda: woensdag 30 september van 14.00 uur tot 21.00 uur, woonservicefestival in het gemeentehuis van Wierden.