• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Workshop Fietsrouteplanner

Stichting De Welle

Fietsen heeft vele voordelen. Het is gezond, leuk, goedkoop en ook nog eens milieuvriendelijk. Lekker genieten van de buitenlucht en geen gedoe met parkeren. Of je nou naar je werk fietst of uitgebreide fietstochten wilt maken, wist je dat je gemakkelijk een fietsroute kunt plannen met de fietsrouteplanner? Stichting De Welle, … en … organiseren een workshop Fietsrouteplanner voor mensen die hier meer van willen weten! Aanleiding ofzo? Ik heb er nu een algemene inleiding van gemaakt, zie hierboven

Op donderdag 15 maart kun je terecht aan de Dokter G.H. Beensweg 21. Van 10 tot 12 uur wordt daar tekst en uitleg gegeven over hoe je op je pc of laptop een fietsroute kunt inplannen via knooppunten. Hoe je een fietsroute in je smartphone zet of de route plant via je mobiel. Er zijn diverse navigatiemogelijkheden met je mobiel en ook die komen aan bod.

Aanmelden kan tot 8 maart aanstaande via 0546-571693 of maatwerkwierden@stichtingdewelle.nl. De kosten bedragen €3,50. Neem je laptop en smartphone mee!