• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Zomerse sport- en spelactiviteiten in Wierden

Stichting De Welle

De zomervakantie staat op het punt van beginnen. Tijdens deze zomervakantie organiseert het Sport Buurtwerk Wierden (SBW) weer enkele te gekke sport en spel activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd voor kinderen en jongeren uit de gemeente Wierden.

Vrijdag 21 juli is er een mogelijkheid voor jongeren om mee te gaan naar een wedstrijd van het EK vrouwenvoetbal. In Deventer kan de wedstrijd Zweden – Rusland aanschouwen worden. Let op, hier zijn nog maar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar (VOL = VOL).

Vrijdag 28 juli is het SBW te vinden op het sportveld aan de Margrietlaan in Enter. Naast de sportmobiel zullen er ook enkele springkussens aanwezig zijn, kom jij ook bij dit springfestijn? Deze gezellige middag wordt afgesloten met een barbecue. Kosten voor deze activiteit bedragen €2,- p.p. (inclusief barbecue).

Ook in Wierden zal er een heus springfestijn plaatsvinden. Op 30 augustus komt het Sportbuurtwerk bij het sportveld aan de Waterloop. Kosten per deelnemer: €1,-.

Donderdag 31 augustus gaan we een dagje pret maken in Walibi. Ga jij met je vrienden/vriendinnen in de Goliath, Lost Gravity of een andere attractie? Deze activiteit is voor jongeren vanaf 11 jaar! Eigen bijdrage: €10,- p.p. 

Tot slot sluiten we op vrijdag 1 september de zomeractiviteiten af met een mountainbikeclinic voor maximaal 20 personen. Op één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland je skills tonen, wie wil dit nu niet! Minimale leeftijd dient 7 jaar te zijn. Eigen bijdrage: €2,50. Voor het mountainbiken kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar m.zink@stichtingdewelle.nl of door een WhatsApp te sturen naar 06-46540025.

Voor de sportinstuif in Enter en Wierden is aanmelden niet nodig. Jongeren die mee willen naar Walibi kunnen zich opgeven via het jongerenwerk van Stichting De Welle. Dit is mogelijk door een DM op @jwdewelle (Instagram) of bericht op @jcplace2be (Facebook) te plaatsen.