Zonneweken – zomeractiviteiten in de gemeente Hellendoorn

In de zomervakantie organiseert De Welle in de gemeente Hellendoorn de ‘Zonneweken’: drie dagen vol leuke en interessante activiteiten. Van gezamenlijk sporten tot een museum bezoeken en avontuurlijke wandelingen in het bos. Doe je mee?

Het programma wordt twee keer aangeboden. Elke week is er plaats voor maximaal 20 jongeren. Het programma is in beide weken identiek. Deelnemers kunnen zelf aangeven aan welke week zij willen deelnemen, maar vol is vol!

Voor wie zijn de Zonneweken?
Voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar die in de gemeente Hellendoorn wonen. Ben je net iets jonger of ouder? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken we wat er mogelijk is.

Deelname is gratis
Jongeren kunnen dus zonder enige financiële drempel deelnemen aan de Zonneweken.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Zonneweken? Stuur dan een mailtje naar Leonie Juurlink (l.juurlink@stichtingdewelle.nl) of Leon Piksen (l.piksen@stichtingdewelle.nl).

Aanmelden
Aanmelden voor de Zonneweken kan via dit online formulier. Je mag het formulier ook uitprinten en inleveren bij de balie van De Welle, Constantijnstraat 32a in Nijverdal. Je kunt hier ook ter plekke het aanmeldformulier invullen, als online invullen niet mogelijk is.

Vorige edities
RTV Oost maakte in 2019 een filmpje van de Zonneweken. Klik hier om de opname te bekijken.