• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Maaltijdservice

Als het moeilijker wordt om zelf te koken of boodschappen te doen, kan de maaltijdservice van De Welle uitkomst bieden. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.

Warme maaltijden aan huis

Kiest u voor warme maaltijden dan worden deze van maandag tot en met vrijdag door een vrijwilliger op de gewenste dag(en) rond de middag bij u thuisgebracht. Voor het weekend bestaat de mogelijkheid twee diepvriesmaaltijden bij te bestellen. Deze worden op vrijdag met de warme maaltijd meegeleverd. U bent niet verplicht elke dag een warme maaltijd te bestellen. Via een tweewekelijks menu kunt u aangeven wanneer en wat u wilt eten. Naast de hoofdmaaltijd kunt u soep, salade, fruit, appelmoes en/of een dessert bijbestellen.
Lees meer

Diepvriesmaaltijden

Wilt u liever zelf bepalen hoe laat u eet? Dan zijn diepvriesmaaltijden een goede keuze. Net als de warme maaltijden voldoen deze aan de richtlijnen van het Voedingscentrum en kan rekening worden gehouden met uw dieetwensen. Eén doos bevat 7 diepgevroren maaltijden, zodat u de hele week kunt eten. Uiteraard kunt u de maaltijden ook bewaren voor een andere keer. Bij een temperatuur van -18°C zijn deze minimaal 9 maanden houdbaar. U kunt dus zelf beslissen hoe vaak u een doos bestelt.
Lees meer

Samen Eten 

Vindt u het gezellig om af en toe samen met anderen te eten? Dat kan op verschillende locaties, zowel in de gemeente Hellendoorn als Wierden. Hier wordt gekookt door een team van enthousiaste vrijwilligers en geniet u van het gezellig samen eten met elkaar. U bent van harte welkom!
Lees meer

  • null

    Gerdie de Hoop

    0546 – 57 16 93