• Nijverdal 0548 - 638810 | Wierden 0546 - 571693

Warme maaltijden aan huis

De warme maaltijden worden dagelijks van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 en 12.45 uur bij u thuis gebracht. Voor het weekend bestaat de mogelijkheid twee diepvriesmaaltijden bij te bestellen. Deze worden dan vrijdag met de warme maaltijd meegeleverd. Voor alle maaltijden geldt dat deze voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Ook kan rekening worden gehouden met uw dieetwensen, zoals suikervrij, glutenvrij, vet-arm, natrium-arm en vegetarisch.

U bent niet verplicht elke dag een maaltijd te bestellen. U kunt via een tweewekelijks menu aangeven wanneer en wat u wilt eten. Naast de hoofdmaaltijd kunt u soep, salade, fruit, appelmoes en/of een dessert bijbestellen.

Gemeente Hellendoorn

Prijslijst
– Warme maaltijd: € 7,10
– Voor-, bij- of nagerechten (soep, salade, fruit, appelmoes, dessert): € 1,00

Aanmelden en betalen
U kunt zich direct aanmelden voor de maaltijdservice van De Welle via het inschrijfformulier. Dit is tevens een machtiging voor automatisch incasso. Wij vragen u dit formulier volledig in te vullen en in te leveren of op te sturen naar De Welle in Nijverdal, t.a.v. Maaltijdservice. U kunt het formulier ook mailen naar maaltijden@stichtingdewelle.nl. Omdat het verwerken van uw gegevens enige tijd kost, kan het zijn dat u in het begin een ‘tip van de week’-maaltijd krijgt. Zodra uw gegevens zijn verwerkt, ontvangt u de maaltijden van uw keuze.
Eenmaal per maand ontvangt u een factuur. Het betreffende bedrag wordt automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

Gemeente Wierden

In de gemeente Wierden werken wij samen met ’t Streekfornuus in Almelo. Woont u in de gemeente Wierden en wilt u warme maaltijden aan huis laten bezorgen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ’t Streekfornuus via 0546-702073.

Prijslijst
– Warme maaltijd met soep of een toetje: € 8,15
– Warme maaltijd met soep en een toetje: € 8,80

Afmelden
Afzeggen van een maaltijd kan tot één dag van tevoren door te bellen met nummer 0546-571693. U kunt ook het antwoordapparaat inspreken of een e-mail sturen naar maaltijden@stichtingdewelle.nl.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact op met De Welle. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Voor praktische vragen over de maaltijden is De Welle van 9.00 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar:
– Gemeente Wierden: 0546-571693
– Gemeente Hellendoorn: 0548-638810

Lees hier de persoonlijke ervaring van één van onze klanten.