Zonneweken – activiteiten voor jongeren in de kerstvakantie

Wat zijn de Zonneweken?
‘De Zonneweken’ is een project van Stichting De Welle. Samen met een groep jongeren doen we in de vakantieperiode leuke en interessante activiteiten (bijvoorbeeld: sporten, naar een museum en samen koken).

Wanneer zijn de Zonneweken?
In verband met het Corona-virus zijn de Zonneweken in de zomervakantie niet doorgegaan. In plaats daarvan gaan we de Zonneweken in de kerstvakantie organiseren. Niet een hele week maar twee dagen: op 21 en 22 december.

Wie mag er mee?
Alle jongeren vanaf 10 jaar tot en met 15 jaar mogen mee met de Zonneweken. Ben je net iets ouder of jonger? Neem dan even contact met ons op!

Wat kost het?
Meedoen aan de Zonneweken is gratis!

Aanmeldformulier
Je kunt je via dit inschrijfformulier direct inschrijven!

Je kan ook dit formulier (Inschrijfformulier Zonneweken 2020_november) uitprinten, invullen en inleveren bij de balie van Stichting De Welle (Constantijnstraat 32A, Nijverdal).

Contactgegevens voor meer informatie
Wil je meer informatie over de Zonneweken? Neem dan contact op met Henk Veenstra, h.veenstra@stichtingdewelle.nl.

Wil je een impressie van de Zonneweken van 2019? Lees dan de Zonnewekenkrant!
RTV Oost maakte vorig jaar ook een filmpje. Klik hier om deze te bekijken.